1882 óta a piacon

Egy vállalat hosszú és tekintélyes történelemmel, a Caffè Vergnano-t 1882-ben alapították. A cég egy kis üzlettel kezdte Olaszországban, Chieri-ben, a Turin-hegy lábánál található kis faluban, melyet a jelenlegi tulajdonosok nagypapája Domenico Vergnano alapított.13.500 m2 alapterületű üzemükben 24 gyártósoron történik a gyártás. Olaszországban 45 kereskedelmi láncban, 4.500 vendéglátóhelyen és 60 Vergnano kávézóban vásárolhatók meg termékeik. 90 féle terméket gyártanak, és 67 országba exportálnak, köztük Magyarországra is.

Fókuszban a Caffé Vergnano

A Caffé Vergnano gerenrációkon átívelő tradíciót, egyúttal korszerű innovációt, trenddiktáló kreativitást, valamint a mindennek alapot adó mindőséget és szakértelmet jelent.

A páratlan minőségű Vergnano kávé titka leginkább a piacon fellelhető leg jobb minőségű zöld kávészemek aprólékos kiválasztásában, a speciális éghajlatban és az ásványi anyagokban gazdag talajban, valamint a földrajzi körülményekben rejlik.

 

Az időt tisztelő hagyomány

A Vergnano cég igazán büszke örökségére, amelynek története 1881-re nyúlik vissza, amikor a család megnyitotta az első kis fűszerboltját szülővárosukban Chieriben, egy középkori településen, a torinói hegyek lábánál. 1882-ben a kis üzlet kávé eladással és pörköléssel is elkezdett foglalkozni.

Cím

1112 Budapest, Sasadi út 134.

Elérhetőség

Tel: (+36) 1  225 1093

E-mail

iroda@kikakft.hu